DAMN, IT'S VEGAN!

Monday CLOSED 💚 Tuesday - Thursday 15 - 22 💚 Friday - Saturday 12 - 23 💚 Sunday 13 - 21 💚

Ravintolat

Sanomatalo

Sanomatalossa, Postikuja 2, Helsinki
Recommended
2023
Junk y Vegan

DAMN, IT'S VEGAN!

Koirat ja muutkin pienet eläimet ovat lämpimästi tervetulleita!

Junk y Vegan on täysin vegaaninen ravintola, joka avattiin Helsingin keskustaan Sanomataloon Toukokuussa 2021.

Haluamme tarjota konstailematonta streetfoodia ja tuoda vegaanisuuden helpommin löydettäväksi, lähestyttäväksi ja nautittavaksi. Heitetään käsitys, että veganismi olisi vain papuja ja salaattia, romukoppaan. 

Meillä vegaanin ei tarvitse enää olla se, joka tekee kompromisseja, meiltä löytyy suunmukainen vaihtoehto olipa ruokavalio mikä tahansa. Lausahdus: “En saata uskoa, että tämä on vegaanista!” on hunajaa (agavesiirappia) korvillemme!

Kyse ei kuitenkaan ole vain ruoasta, vaan myös ilmastosta, ruokakulttuurista ja niistä välttämättömistä muutoksista, joita meidän on tehtävä pelastaaksemme rakas maapallomme. Me haluamme olla etulinjassa tuomassa tätä muutosta ja tekemässä sen helpoksi. Planeettaa ei ole koskaan voinut pelastaa näin herkullisesti!

Päivitämme ruokalistaamme muutaman kerran vuodessa, vuodenaikojen ja kasvukausien mukaan. Jotkin klassikot pysyvät listalla aina, kuten jo kuuluisa Junky Burger!

Juomatuotteemme ovat luonnollisesti myös kaikki vegaanisia. Myymme mieluiten kotimaisten pientuottajien juomia, kuten Liquid Kitchenin limuja ja 8-Bit Brewingin oluita. Tule ja koe kaikki!

Sanomatalon Junk y Veganissa on kesäisin iso terassi, jossa voi nauttia Suomen kesän taikaa ja Helsingin ainutlaatuista fiilistä.

 

We 💚 8-Bit Brewing.

Paikallinen pienpanimo 8-Bit Brewing panee oluemme Keran halleilla iloisten graffitien äärellä.

 

Tervetuloa!

Osta lahjakortti

Sanomatalo

Vastuullisuus

Lue lisää

Tapahtumat

Junk y Vegan on Suomen paras kasvisravintola!

SYÖ! – VIIKOT 24.8. – 7.9.2023

DRAG BRUNCH 9.9.