Avattu 1.10.2021 lihattoman lokakuun kunniaksi!

Koronan keskellä avannut vegaaniravintola laajentaa – uusi ravintola avautuu asiakkaiden toivesijaintiin lihattoman lokakuun ensimmäisenä päivänä

Toukokuussa 2021 Helsingin Sanomataloon avautunut vegaaniravintola Junk y Vegan saa menestystarinalle jatkoa, kun perjantaina 1.10. avautuu jo toinen Junk y Vegan -ravintola. Junk y Vegan tarjoilee mättöruokaa, joka sopii kaikille ruokavaliosta riippumatta, ja sekä “sipsikaljavegaanit” että lihansyöntiä vähentävät fleksaajat ovatkin ottaneet paikan omakseen. Vaikka ensimmäinen ravintola avattiin koronan ja ravintolarajoitusten keskellä, on konsepti osoittanut olevansa toivottu ja toimiva.

“Asiakkaat löysivät meidät Sanomatalosta heti. Ravintolalla on mennyt paljon paremmin kuin osasimme koskaan kuvitella tai unelmoida, ja hyvin nopeasti meille heräsi ajatus toisen ravintolan avaamisesta”, kertoo Sanomatalon Junky Veganin päällikkö Heli Pirskanen[1] .

Junk y Veganin laajentumista on myös asiakkaiden taholta toivottu paljon. Suunnitelmia uusille toimipisteille on moneen eri sijaintiin, mutta kun ravintola kysyi sosiaalisessa mediassa, minne seuraava Junk y Vegan pitäisi avata, nousi yksi lokaatio ylitse muiden.

“Kallio oli ylivoimaisesti suosituin sijainti uudelle ravintolallemme, sitä toivoi satoja ihmisiä! Ei toki ihme – Kalliossa on kysyntää herkulliselle, kasvipohjaiselle ruoalle. Alue on trendikäs ja Junk y Vegan sopii Kallion katukuvaan loistavasti”, Junk y Vegan Kallion ravintolapäällikkö Emma Kärnä toteaa.

Vaikka viime aikoina ravintola-alan työvoimapula on puhututtanut julkisessa keskustelussa paljon, Junk y Veganissa ei ole ollut tätä ongelmaa. Työhakemuksia tulee tasaisella tahdilla ja kiinnostus työskennellä vegaanisen ruoan parissa on alalla selkeästi kova. Junk y Vegan uskoo, että kasvipohjaisen ruoan kysyntä tulee jatkossa vain lisääntymään.

Kallion ravintola avataan lihattoman lokakuun ensimmäisenä päivänä, perjantaina 1.10. Ravintola toivookin houkuttelevansa vegaanien ja kasvissyöjien lisäksi myös sekasyöjiä, jotka etsivät herkullisia vaihtoehtoja lihalle. Junk y Veganiin ovat tervetulleita nauttimaan ja viihtymään aivan kaikki ruokavaliosta riippumatta. Lihaton lokakuu houkuttelee kokeilemaan uusia vaihtoehtoja, ja tässä muutoksessa Junk y Vegan haluaa olla mukana!

Junk y Vegan ei tarjoile pikaruokaa, vaan ajatuksella valmistettua, helppoa ja konstailematonta mättöruokaa. Junk y Veganin listalta löytyy herkkuja niin sekaanille, vegaanille, fleksaajalle kuin kaikille siltä väliltä. Junk y Veganin ruoka on aina täysin vegaanista.

Junk y Vegan – Sanomatalo Postikuja 2 & Toinen Linja 3

Lisätietoja:

Ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen
p. 0447285105