JOJO & FRIENDS musaklubi starttaa Junk y Veganissa 14.2.!

🎤 JOJO & FRIENDS -MUSAKLUBI STARTTAA JUNK Y VEGANISSA! 🧡💚🧡

Tule juhlimaan ystävänpäivää ystävien kanssa!
🤩 Jojo & Friends -musiikkiklubi starttaa Junk y Veganissa, Helsingin keskustassa 14.2.

Nappaa mukaan kaveri, perheenjäsen tai vaikka työporukka — ja suuntaa nauttimaan hyvästä musiikista, safkasta & juomista sekä ennen kaikkea mainiosta tunnelmasta! Tämä on täydellinen ohjelmavinkki ystävänpäivään – voit tulla myös itseksesi ja löytää uusia ystäviä musiikin ääreltä! 💞

🧡 JOJO… WHAT?
Jojo & Friends on uusi kuukausittainen klubi, jossa vierailevat tähdet ovat tuttuja eri puolilta musiikkimaailmaa. Klubin luotsaajana toimii oranssi pyörremyrsky, laulaja-lauluntekijä Johanna von Hertzen, joka tunnetaan musiikki- ja tapahtuma-alan monitoimityyppinä. Johanna eli Jojo on toiminut monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä niin tapahtumien lavoilla kuin niiden ympäristössä ja luonnollisesti tutustunut sitä kautta monenlaisiin multitalentteihin!

Jojo & Friends on tunnelmaltaan kuin iso olohuonemainen musaklubi, jossa tärkeimmät kutsuvieraat olette TE, hyvä yleisö! Johanna von Hertzen soittaa joka ilta kaksi settiä triona kahden bändinsä soittajan, kosketinsoittaja Sampsa Pietilän sekä kitaristi Taneli Rantalan kanssa. Lavalla nähdään aina myös vaihtuvat kaksi vierailevaa tähteä – eli ystävää.
❤️‍🔥

⭐ JOJO & FRIENDS ⭐
Keskiviikkoisin | 14.2. / 13.3. / 17.4. / 15.5.
Klo 19:00 alkaen
📍 Junk y Vegan | Postikuja 2, 00100 Helsinki

VAPAA PÄÄSY – suosittelemme pöytävarausta!
👉 junkyvegan.fi

Tapahtuma on ikärajaton.