Junk y Vegan toivottaa tervetulleeksi tunnetun street food kokin Vladimir Kovalcikin uudeksi keittiöpäälliköksi
Junk y Vegan, Helsingin Sanomatalossa sijaitseva suosittu ja palkittu vegaaniravintola, on nimittänyt Vladimir Kovalcikin uudeksi keittiöpäälliköksi. Kovalcik, joka on kehutun vegaani- ja kasvisruokarekka Kvetka’sin takana, aikoo tuoda Junk y Veganiin uusimmat kasvisruokatrendit. Kovalcikin kokemus kasvipohjaiseen street food ruokaan tekee hänestä luontevan valinnan Junk y Veganin uudeksi keittiöpäällikköksi.
Vegaanisen ruoan tulevaisuus Helsingissä
“Olemme erittäin tyytyväisiä toivottaessamme Vladimir Kovalcikin tervetulleeksi Junk y Veganin tiimiin,” sanoi Anders Löfman, CMB Ravintoloiden toimitusjohtaja. “Hänen innovatiivinen lähestymistapansa vegaaniruokaan ja hänen näkemys ruoanlaitosta kohtaavat arvomme. Uskomme, että Vladimirin johdolla vegaaniruoan tulevaisuus Helsingissä tapahtuu nyt Junk y Veganissa.”
Kovalcikin vaikutus tulee näkymään Junk y Vegan ravintolan uudessa ruokalistassa. “I look forward to bringing my experience and ideas to the table and contributing to the dynamic food scene in Helsinki,” sanoi Vladimir Kovalcik. Junk y Veganin missio on tarjota maukasta street foodia ja tuoda vegaanisuuden helpommin löydettäväksi, lähestyttäväksi ja nautittavaksi. Junkyn tiimi on sitä mieltä, että on aika heittää romukoppaan käsitys, että veganismi olisi vain papuja ja salaattia.
Tervetuloa tutustumaan!