Drag Dinner: Elämyksellinen illalliskokonaisuus ryhmille!

Meistä

Damn, it’s vegan! Helsingin sydämessä sijaitseva kokonaan vegaaninen ruokapaikka, Junk y Vegan, on noussut kulttimaineeseen tarjoamalla makunautintoja, jotka yllättävät jopa perinteisten liharuokien ystävät. “En olisi ikinä uskonut, että tämä on vegaanista!” on kommentti, joka kaikuu usein tyytyväisten asiakkaiden keskuudessa.

Rento otteemme ruokaan on tehnyt vegaanisesta ruokavaliosta entistä saavutettavamman. Suureen suosioon noussut Junky Burgerimme on osoitus siitä, miten klassikot voidaan uudelleenluoda täysin kasvipohjaisista raaka-aineista ilman, että makuelämys heikkenee. Meillä sekä vegaanit että sekaanit voivat nauttia ruoasta täysin rinnoin, ja jokainen annos on luotu hurmaamaan ja vakuuttamaan.

Drag-brunssista illanviettoihin

Junk y Vegan ei ole vain ravintola, vaan kokonaisvaltainen elämyskeskus, jossa vegaanisen ruoan rinnalle yhdistyy kulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Tarjoilemme muun muassa suosittuja Drag-brunsseja sekä Drag Dinner -illallistapahtumia. Tämä yhdistelmä luo erityisen illalliselämyksen, joka sopii täydellisesti ryhmille, jotka etsivät jotain uutta ja unohtumatonta.

Drag-esitykset ja vegaaninen ruokatarjonta ovat kumpikin omiaan luomaan iloa ja yhteisöllisyyttä. Tapahtumissamme nämä elementit sulautuvat yhteen luoden iloisen ja hyväksyvän tunnelman, jossa jokainen on tervetullut nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja viihteestä. Keskiössä ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus – elämys, joka ravitsee sekä kehoa että mieltä.

Vastuullisuutta ja laatua käsi kädessä

Vastuullisuus on Junk y Veganin toiminnan kulmakivi, ja se kattaa niin ihmisten, eläinten kuin ympäristönkin hyvinvoinnin. Ravintolamme päivittää menua jatkuvasti, hyödyntäen kunkin vuodenajan ja satokauden parhaita tuotteita. Tämä ei ainoastaan takaa tuoreutta ja laatua, vaan myös edistää kestävää kehitystä ja tukee paikallisia tuottajia. Juomavalikoimamme koostuu vegaanisista vaihtoehdoista, joista erityisesti suositaan kotimaisia pienvalmistajia.

Sanomatalossa sijaitsevassa ravintolassamme asiakkaat voivat nauttia paitsi herkullisesta ruoasta, myös Helsingin ainutlaatuisesta ilmapiiristä – eritoten kesäaikaan, kun laaja terassi houkuttelee viettämään aikaa Suomen kesän lumoissa. Jokainen ateria täällä on askeleena kohti parempaa maailmaa, ja jokainen haukkaus osa laajempaa muutosta. Tule kokemaan, miten maailmaa voi muuttaa yksi suupala kerrallaan!

Yhteydenotot osoitteeseen:
info@junkyvegan.fi
tai
riikka.atri@junkyvegan.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit