Herkuttele ilman eläinperäisiä tuotteita Junky Veganissa Helsingin ytimessä

Street food -mestariteoksia

Helsingin kulinaristinen maisema on kokenut vallankumouksen Junky Veganin myötä, joka on tuonut pääkaupungin ravintolaskeneen vegaanista, street food -tyylistä ruokaa, samalla murtaen vanhat ennakkoluulot tylsistä ja mauttomista kasvisruokavaihtoehdoista. Vuodesta 2021 alkaen olemme ilahduttaneet asiakkaitamme herkullisilla, täysin kasviperäisillä herkuilla, jotka ovat saaneet jopa vannoutuneimmat lihansyöjät myöntämään, ettei eläinperäisten tuotteiden puuttuminen ole puute. Periaatteemme on selvä: laadukas ruoka ei vaadi myönnytyksiä, ja vegaaninen ruoka voi olla yhtä rikasta ja maukasta kuin mikä tahansa muu ruokalaji!

Ravintolamme sijaitsee Helsingin sydämessä Sanomatalossa, ja on nopeasti noussut kuuluisuuteen paitsi luovien annostensa ansiosta, myös sitoutumisestaan ympäristön ja yhteisön hyvinvointiin. Junky Veganissa uskomme, että ruoka on paljon enemmän kuin pelkkää ravintoa – se on keino tuoda ihmisiä yhteen ja edistää kestävämpää huomista. Tästä syystä päivitämme jatkuvasti ruokalistamme tarjotaksemme kauden parhaat tuotteet ja tukeaksemme lähituottajia.

Terassitunnelmaa ja vegaanisia suosikkeja

Kesäaikaan Junky Veganin terassi muuttuu täydelliseksi keitaaksi nauttia Suomen lyhyestä, mutta ihanasta kesästä. Terassiltamme avautuvat näkymät Helsingin vilinään, ja se tarjoaakin ainutlaatuisen paikan herkutella vegaanisilla klassikoilla. Kuuluisa Junky Burgerimme on jo saavuttanut kulttimaineen, ollen vain yksi esimerkki siitä, kuinka vegaaninen ruoka voi olla suussa sulavaa ja sydäntä lämmittävää. Yhteisöllisyys on meille myös kantava voima, ja sen vuoksi järjestämme säännöllisesti tapahtumia, kuten suosittuja brunsseja, jotka kokoavat yhteen eri taustoista tulevia ihmisiä nauttimaan ruoasta, kulttuurista ja toistensa seurasta. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme!

Olemme omistautuneet tarjoamaan unohtumattomia makukokemuksia ilman eläinperäisiä ainesosia. Meillä on myös täysin vegaaninen catering-palvelu: cateringinne on räätälöitävissä niin, että jokainen voi nauttia korkealaatuisesta ruoasta, olipa kyseessä sitten intiimi kokoontuminen tai suuremmat pidot. Tule muuttaamaan maailmaa yksi puraisu kerrallaan!

Yhteydenotot:
info@junkyvegan.fi
tai
riikka.atri@junkyvegan.fi