Jojo & Friends 13.3.!

JOJO & FRIENDS -MUSAKLUBI ROKKAA SEURAAVAKSI MAALISKUUSSA!
🧡 Ystävänpäivänä ensimmäistä kertaa järjestetty tarinoiden sävyttämä musiikkiklubi saa jatkoa heti maaliskuussa. Nappaa mukaan kaveri, perheenjäsen tai vaikka työporukka ja suuntaa nauttimaan hyvästä musiikista, maistuvista tarjouksista, ruuasta tai juomasta ja ennen kaikkea mainiosta tunnelmasta. Voit tulla myös itseksesi ja löytää uusia ystäviä musiikin ääreltä!
JOJO… WHAT? 🧡
Jojo & Friends on uusi kuukausittainen klubi, jossa vierailevat tähdet ovat tuttuja eri puolilta musiikkimaailmaa. Klubin luotsaajana toimii oranssi pyörremyrsky, laulaja-lauluntekijä Johanna von Hertzen, joka tunnetaan musiikki- ja tapahtuma-alan monitoimityyppinä. Johanna eli Jojo on toiminut monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä niin tapahtumien lavoilla kuin niiden ympäristössä ja luonnollisesti tutustunut sitä kautta monenlaisiin multitalentteihin!
Jojo & Friends on tunnelmaltaan kuin iso olohuonemainen musaklubi, jossa tärkeimmät kutsuvieraat olette TE, hyvä yleisö! Johanna von Hertzen soittaa joka ilta kaksi settiä triona kahden bändinsä soittajan, kosketinsoittaja Sampsa Pietilän sekä kitaristi Taneli Rantalan kanssa. Lavalla nähdään aina myös vaihtuvat kaksi vierailevaa tähteä – eli ystävää, jotka molemmat esittävät kaksi valitsemaansa biisiä.
Maaliskuun klubilla vieraina nähdään kaksi laulaja-lauluntekijää. Näin Jojo kuvailee vieraita:
“Emilia Ex on samaan aikaan räiskyvä ja menevä, mutta toisaalta äärimmäisen symppis tyyppi. Meidän ensimmäiseen kohtaamiseen liittyy paneelikeskustelu, päiväunet ja iltabileet – kaikki saman päivän aikana (tästä lisää klubilla)! Empun energia on ihan mieletön ja tämä nollarimusiikin (2000-luvun popin) lähettiläs saa taatusti yleisön ainakin henkisesti tanssimaan pöydillä. Ehkäpä oikeastikin! 😉
Ilmari Läntiseen tutustuin aikanaan järkätessäni paljon keikkoja moneen eri paikkaan – silloisessa kokoonpanossa soitti muuten myös mun serkku, eli ollaan lähes sukua! Ensimmäisestä ns. yhdessä tuotetusta keikasta tulee ensi vuonna kymmenen vuotta, ja siihen on mahtunut monta kohtaamista musiikin merkeissä. Ei kuitenkaan yhtään yhteistä keikkaa, joten se korjataan nyt! Tykkään Ilmarissa erityisesti hänen soundista ja habituksesta.”
Jojo & Friends:
14.2 vieraina Emmy June & Luca Gargano
13.3. vieraina Emilia Ex & Ilmari Läntinen
17.4 TBA
15.5. TBA
Klo 19:00 alkaen
Junk y Vegan | Postikuja 2, 00100 Helsinki
VAPAA PÄÄSY – suosittelemme pöytävarausta!
Tapahtuma on ikärajaton.