Jojo & Friends Full band Edition

JOJO & FRIENDS -MUSAKLUBIN KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖSBILEET TULEE, TULE SINÄKIN!
🧡 Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista, herkullisista tarjouksista ja rennosta tunnelmasta yhdessä kaverin, perheenjäsenen tai työporukan kanssa. Tai tule rohkeasti yksin ja löydä uusia musiikin parissa viihtyviä ystäviä! 🧡
Jojo & Friends on kuukausittainen musiikkiklubi, joka esittelee erilaisia tekijöitä ja tarinoita musiikkimaailmasta. Klubin luotsaajana toimii oranssi pyörremyrsky, laulaja-lauluntekijä Johanna von Hertzen, joka on tunnettu monipuolisena tekijänä musiikki- ja tapahtuma-alalla. Jojo on työskennellyt monissa tuotannollisissa tehtävissä niin lavojen kuin niiden ympäristössä ja siten tutustunut moniin lahjakkaisiin musiikintekijöihin ja artisteihin!
Jojo & Friends tarjoaa kodikkaan olohuonemaisen tunnelman, jossa tärkeimmät vieraat olette TE, arvoisat yleisö! Klubin kevätkauden päätöstä juhlitaan sään niin salliessa Junk y Veganin terassilla Johanna von Hertzenin koko bändin kera. Vieraana nähdään tuttun tapaan kaksi Jojon ystävää musiikkialalta: Voice of Finlandissakin tänä vuonna hurmannut laulaja Bambi L sekä Turmiön Kätilöistä ja Stereo Terrorista tuttu Saku Solin. Molemmat ovat valinneet illan ohjelmistoon kaksi biisiä.
Tällä spesiaaliklubilla nähdään myös muita ystäviä! Illan avaa Elina Teini yhdessä Kaarlo Aution kanssa. Tarina kertoo, että nämä soittajaystävykset löysivät toisensa juuri Jojo & Friends -klubin kautta, joten mikäs onkaan sen sopivampi paikka soittaa yhdessä!
Jojo kuvailee illan vieraita näin:
“Bambi L on suoraan kuin jostain kansainvälisestä elokuvasta. Hän on hurmaava hahmo, jolla on valloittava ääni ja mieleenpainuva persoona. Bambi on juuri sellainen suloinen ja ihastuttava, mutta kuitenkin tavallaan aika viekas ja mystinen!
Saku Solin on huikea tyyppi, jonka kanssa olen jo hyvän aikaa odottanut tilaisuutta päästä tekemään jotain musahommaa yhdessä! Saku on auttanut minua muun muassa musiikkiterapian perusopintojen tehtävissä ja jaksanut puhua mun kanssa syvällisiä, ja mä taas olen auttanut Sakua musavideon kuvauksissa.
Elina Teini oli kilpailemassa Karaoken MM-kisoissa, joissa olen itse tuotannossa töissä. Elinan mieletön soundi jäi mulle mieleen. Tänä keväänä Elina tuli Jojo & Friends -klubille, ja kysyi multa tuntisinko hyvää kitaristia hänelle. Annoin Kaarlo Aution numeron ja loppu on historiaa – he esiintyvät yhdessä heti kärkeen toukokuun klubilla!
Illan housebändinä toimii koko mun bändi eli Sampsa Pietilä, Taneli Rantala, Aki Pommelin & Tuukka Hanhiniemi. Parhaat tyypit.”
Jojo & Friends 15.5. – FULL BAND EDITION feat. Bambi L, Saku Solin, Elina Teini (& Kaarlo Autio)
Klo 19:00 alkaen
Junk y Vegan | Postikuja 2, 00100 Helsinki
VAPAA PÄÄSY – Suosittelemme pöytävarausta https://www.tableonline.fi/fi/helsinki/junk-y-vegan-sanomatalo/957
Tapahtuma on ikärajaton.