Junk y Vegan – Täysin vegaaninen catering kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Ekologiset valinnat ja maistuvaa ruokaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Valitsemalla vegaanisen vaihtoehdon teet paitsi herkullisen, myös ympäristötietoisen päätöksen. Me Junk y Veganissa olemme sitoutuneet taistelemaan mm. ilmastonmuutosta vastaan ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia vastuullisesti tuotetusta ruoasta. Meiltä saat tilaisuuteesi ruokaelämyksiä, jotka eivät ainoastaan hivele makuhermoja, vaan ovat myös eettisesti ja ekologisesti kestäviä valintoja!

Suoraviivainen tapamme lähestyä ruokaa merkitsee, että tarjoilemme rehellisiä ja aitoja makuja ilman ylimääräisiä temppuja. Olipa kyseessä sitten yritysjuhla, merkkipäivä tai häätilaisuus, vegaaninen cateringimme tuo pöytään herkkuja, jotka sopivat jokaisen vieraan makuun. “En olisi ikinä uskonut, että tämä on vegaanista!” on kommentti, jonka kuulemme annoksiamme maistavilta toistuvasti – ja se on meille paras kiitos. Juomavalikoimamme on myös täysin vegaaninen, ja suosimme suomalaisia pienvalmistajia.

Enemmän kuin vain ruokaa

Meille ruoka on enemmän kuin vain ravintoa – se on keino yhdistää ihmisiä, luoda yhteyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Siksi järjestämme ravintolassamme Helsingin sydämessä erilaisia tapahtumia, kuten suositut brunssimme, jotka kokoavat yhteen eri taustoista tulevia ihmisiä nauttimaan laadukkaasta ruoasta ja ainutlaatuisesta seurasta. Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme ja uutuuksista menussamme.

Toimintamme perustuu tasa-arvoon, yhdenvertaisuuteen ja sateenkaariarvoihin. Haluamme, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ruokapöytäämme, taustasta tai ruokavaliosta riippumatta. Täysin vegaaninen palvelumme on suunniteltu niin, että jokainen löytää edestään herkullista syötävää – ja voi samalla tehdä valinnan, joka on hyväksi sekä itselle että ympäristölle.

Yhteydenotot ja tilaukset osoitteeseen:
info@junkyvegan.fi
tai
riikka.atri@junkyvegan.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit