Tee hyvää maailmalle: Valitse vegaaninen catering

Vastuulliset herkut juhliisi Junky Veganin keittiöstä

Juhlien järjestäminen on aina merkittävä hetki, olipa kyseessä sitten hääjuhla, merkkipäivä tai yritystilaisuus. Ruoka on usein juhlien sydämessä, ja vegaanisen cateringin valinta on osoitus huolenpidosta niin vieraiden hyvinvoinnin kuin ympäristönkin suhteen. Junky Vegan -ravintolamme tarjoilee suussa sulavaa vegaanista streetfoodia, joka hurmaa myös perinteisten liharuokien ystävät. Tarjoamme juhliisi makuelämyksiä, jotka ovat paitsi taivaallisen herkullisia, myös moraalisesti vastuullisia.

Vegaanisen menun valinta on kannanotto muun muassa kestävän kehityksen, planeettamme tilan ja eläinten oikeuksien puolesta. Menumme on luotu sesongin parhaista kasviksista, tarjoten täyteläisiä makuja ja ravitsevuutta. Ravintolamme suosittu Junky Burger on vain yksi esimerkki siitä, kuinka vegaaninen ruoka voi olla yhtä aikaa sekä ravitsevaa että nautinnollista!

Ekologiset valinnat – hyvinvointia sinulle ja planeetalle

Vegaanisen ruokavalion suosiminen on yksi vaikuttavimmista keinoista pienentää omaa hiilijalanjälkeä. Toimintamme ytimessä on ympäristön kunnioitus ja kestävien ratkaisujen edistäminen. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia maukkaasta ruoasta, joka on valmistettu ilman eläinperäisiä tuotteita – tämä ei ainoastaan vähennä luonnonvarojen kulutusta, vaan myös pienentää kasvihuonekaasupäästöjä, jotka liittyvät eläintuotantoon.

Valitessasi ravintolamme voit yhtä lailla luottaa siihen, että juomat ovat samalla tapaa eettisiä kuin tarjoamamme ruoat. Meiltä löytyy valikoima kotimaisia pientuottajien juomia, jotka ovat sataprosenttisesti vegaanisia: Liquid Kitchenin virvoitusjuomat ja 8-Bit Brewingin oluet ovat esimerkkejä siitä, kuinka voimme yhdessä tukea paikallista taloutta ja tehdä valintoja, jotka hyödyttävät sekä sinua että ympäristöä.

Yhteisöllisiä hetkiä ja upeita makuelämyksiä

Ruoka on paljon enemmän kuin pelkkää ravintoa – se on keino tuoda ihmiset yhteen ja rakentaa yhteisöllisyyttä. Drag-brunsseillamme kohtaavat upeat show’t ja herkullinen vegaaninen ruoka, luoden ikimuistoisia hetkiä. Uskomme, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia laadukkaasta ruoasta, riippumatta ruokavaliosta tai taustasta. Tämä periaate ohjaa kaikkea toimintaamme, ja pyrimmekin tekemään vegaanisen ruoan valinnasta helppoa ja miellyttävää kaikille.

Ravintolamme kesäterassi Sanomatalossa on ihanteellinen paikka nauttia Suomen kesästä ja Helsingin keskustan ainutlaatuisesta ilmapiiristä. Olipa kyseessä sitten rento lounas tai iloinen illanvietto ystävien kesken, vegaaninen kattauksemme takaa, että tarjottavat tuovat veden kaikkien kielelle! Tule kokemaan, kuinka vegaaninen ruoka voi olla sekä hyvää tekevää että herkullista – maailmaa ei ole koskaan pelastettu näin maukkaasti!

Yhteydenotot pöytävarauksiin/catering-palveluistamme:
info@junkyvegan.fi tai riikka.atri@junkyvegan.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit