Tee illallisesta ikimuistoinen Junky Veganin Drag Dinnerillä!

Junky Vegan – vegaaninen katukeittiö

Astukaapa sisään ja kokekaa jotakin ennenkokematonta – Junky Veganin luoma kokonaisuus tuo yhteen suussa sulavan vegaanisen katukeittiön ja kimaltelevan drag-kulttuurin. Sydän-Helsingissä sijaitseva ravintolamme on kuuluisa siitä, että se haastaa perinteiset kuvitelmat vegaanisesta ruoasta. Meillä ennakkoluulot katoavat ja makuaistisi pääsevät juhlimaan, kun tarjolle saapuu suosittuja herkkuja, kuten ikoninen Junky Burgerimme, joka on saanut asiakkaamme hämmästelemään: “Ei voi olla totta, että tämä on vegaanista!”

Ruoka on meille paljon muutakin kuin pelkkää ravintoa – se on yhteisöllinen elämys, joka yhdistää ihmisiä. Siksi olemmekin kehitelleet ravintolaamme jotakin ainutlaatuista: erityiset Drag Dinner -illat, jotka tarjoavat mieleenpainuvan sekoituksen herkullista ruokaa ja drag-taiteen säihkettä. Saavu herkuttelemaan vegaanisilla erikoisuuksilla ja anna drag-artistien hurmata sinut, kun he tarjoilevat paitsi ruokaa, myös unohtumattoman show’n.

Ekologisuus ja yhteisöllisyys käsi kädessä

Junky Vegan ei ole vain ravintola – se on osa laajempaa liikettä, joka pyrkii edistämään kestävää kehitystä ja yhdenvertaisuutta. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja arvostetuksi. Tämä periaate heijastuu kaikessa toiminnassamme, aina ruokalistan suunnittelusta erilaisiin tapahtumiimme asti. Uudistamme ruokalistaamme säännöllisesti, jotta voimme tarjota parhaat makuelämykset kulloinkin saatavilla olevista kauden kasviksista.

Kestävän kehityksen ohella olemme sitoutuneet sateenkaariyhteisön arvoihin ja yhdenvertaisuuteen. Drag Dinner -iltojemme kautta haluamme kunnioittaa moninaisuutta ja luoda yhteisöllisen foorumin, jossa drag-kulttuuri voi loistaa. Varaa ystäväporukallesi tai yritysseurueellesi unohtumattomat juhlat!

Kesäterassi kuin keidas

Kun Suomen kesä vihdoin koittaa ja päivät venyvät iltaan, Junky Veganin terassi Sanomatalon sydämessä muuttuu vilkkaaksi keitaaksi. Täällä voit virkistäytyä vegaanisilla juomillamme, kuten paikallisten pienpanimoiden valmistamilla oluilla ja limonaadeilla samalla, kun Helsingin ainutlaatuinen ilmapiiri kietoutuu ympärillesi. Terassimme on ihanteellinen paikka rentoutua kavereiden kanssa tai vain nauttia kaupungin elämänmakuisesta menosta.

Muista seurata meitä sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme! Tule vieraaksemme kokemaan, miten maailmaa voi muuttaa herkullisesti – yksi suupala kerrallaan. Voit tehdä pöytävarauksen tai lukea lisää meistä osoitteessa www.junkyvegan.fi. Lisätietoa palveluistamme antaa:
info@junkyvegan.fi tai riikka.atri@junkyvegan.fi