Tilaa täysin vegaaninen catering-palvelu Helsingissä

Junky Vegan – Helsingin sydämessä

Junky Vegan vie Helsingin keskustan vegaanisen ruokaelämyksen uudelle tasolle. Sanomatalon sydämessä sijaitseva ravintolamme on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen mieleenpainuvia makunautintoja, jotka haastavat vallitsevat käsitykset vegaanisesta ruoasta. Rohkeat ja uudistavat street food -annoksemme ovat täysin vegaanisia ja maistuvat varmasti jokaiselle herkkusuulle. Yksinkertainen, mutta makuaistit valloittava ruokalistamme on luotu niin, että jokainen voi löytää oman suosikkinsa. Kausittain vaihtuva tarjontamme varmistaa, että saat aina nauttia tuoreista ja sesongin parhaista aineksista valmistetuista herkuista. Junky Burger on jo noussut kulttimaineeseen, ja se on vain yksi esimerkki siitä, miten vegaaniset annoksemme ylittävät odotukset.

Kesäaikaan Junk y Veganin terassi Sanomatalossa muuntautuu viihtyisäksi keitaaksi, jossa voit nauttia Suomen kesästä ja Helsingin uniikista ilmapiiristä. Eloisalla terassillamme voit kokea täydellisen rentoutumisen ja samalla maistella vegaanisia herkkuja Helsingin auringon alla! Terassimme on ihanteellinen paikka sekä arjen irtiottoon että erityisiin hetkiin ystävien ja perheen parissa. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla tulevista brunssitapahtumistamme ja muista järjestämistämme tilaisuuksista. Suosittu brunssimme tarjoaa unohtumattoman yhdistelmän herkullista ruokaa ja ensiluokkaista viihdettä, jotka yhdessä luovat elämyksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Vastuullista herkuttelua kaikenlaisiin tilaisuuksiin

Kun etsit osaavaa ja vastuullista catering-palvelua, joka arvostaa sekä makuelämyksiä että ympäristöä, Junky Vegan on oikea valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi ruokaa, joka ei ainoastaan hivele makuhermoja, vaan myös edistää kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä valintoja: tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ytimessä, ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia korkealaatuisesta vegaanisesta ruoasta.

Olitpa sitten järjestämässä yritystilaisuutta, kaverin syntymäpäiväjuhlia tai vaikkapa polttareita, catering-palvelumme voidaan muokata vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman vegaanisia juomia, jotka tulevat kotimaisten pienvalmistajien valikoimista. Meiltä saat kaiken tarpeellisen, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlastasi ja vieraistasi – me huolehdimme kaikesta muusta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoja palvelustamme saat ottamalla yhteyttä:
info@junkyvegan.fi
tai
riikka.atri@junkyvegan.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit