Vegaaninen Junky Burger ja muut herkut Junk Y Veganista

Vegaanisen pikaruuan ja vastuullisuuden uusi aalto

Kun ajatellaan pikaruokaa, monelle tulee mieleen rasvaiset hampurilaiset ja ranskalaiset, mutta me aiomme muuttaa tämän käsityksen! Vegaaninen pikaruoka voi olla aivan yhtä herkullista ja tyydyttävää kuin perinteiset vaihtoehdot, ellei jopa parempaa. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme makuelämyksiä, jotka saavat unohtamaan vanhat ennakkoluulot. Junk Y Vegan -ravintolastamme et löydä pelkkiä papuja ja salaattia, vaan valikoiman, joka saa veden kielelle. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vegaanisia herkkuja, jotka sopivat kaikille, riippumatta siitä, noudattaako vieras vegaanista ruokavaliota vai ei. “En saata uskoa, että tämä on vegaanista!” on lause, jonka kuulemme usein – ja se on meille suurin kohteliaisuus.

Uskomme, että pienillä valinnoilla on suuri vaikutus, ja siksi tarjoamme ruokaa, joka on paitsi suussa sulavaa, myös ympäristöystävällistä. Meillä voit nauttia herkullisista annoksista hyvällä omallatunnolla. Ravintolamme ei ole vain paikka syödä, vaan se on osa suurempaa muutosta – annetaan herkullisen ruoan yhdistää ihmisiä!

Kotimaisuus ja sesongit kunniaan

Päivitämme ruokalistamme säännöllisesti, jotta voimme hyödyntää parhaita kauden raaka-aineita. Tämä tarkoittaa, että tarjolla on aina jotain uutta ja jännittävää, mutta myös ne rakastetut klassikot pysyvät valikoimassamme. Kuuluisa Junky Burgerimme on jo saavuttanut kulttimaineen, ja se on yksi niistä herkuista, joka pitää kokemuksen tuoreena ja mielenkiintoisena. Oletko jo maistanut?

Junky 13,50 €

Vegepihvi, vuustokastiketta, BBQ-kastiketta, coleslawia, tomaatti-sipulisalaattia, sinappia ja majoneesia

(saatavana gluteenittomana +1,50€)

Burger patty, vegan cheese sauce, BBQ- sauce, coleslaw, tomato and onion salad, mustard and mayonnaise

(Available as gluten free + 1,5€)

Juomavalikoimamme tukee myös kotimaisia pientuottajia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, vegaanisia juomia. Olipa kyseessä raikas limu tai käsityöläisolut, meiltä löydät juoman, joka täydentää ateriasi täydellisesti.

Elämyksiä lautasella ja lavalla

Meillä ruoka on vain osa kokemusta – järjestämme säännöllisesti tapahtumia, kuten suosittuja Drag Brunsseja, jotka tuovat yhteen erilaisia ihmisiä nauttimaan ruoasta ja kulttuurista. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumistamme ja uusista herkuistamme.

Kesäisin voit nauttia ateriasi myös ulkona, meidän isolla terassillamme. Siellä voit kokea Suomen kesän taian ja Helsingin ainutlaatuisen tunnelman. Tule ja koe itse, kuinka maailmaa voi pelastaa yksi hampurilainen kerrallaan – herkullisesti ja vastuullisesti. Tervetuloa viihtymään meille!